Nyílnak a pénzcsapok: 350 milliót osztanak szét a magyar vadászok között

Nyílnak a pénzcsapok: 350 milliót osztanak szét a magyar vadászok között

agrarszektor.hu
Megjelent a Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Program pályázati felhívása: ennek értelmében 2022. július 1-jétől augusztus 31-éig adhatók be a pályázatok. Az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) Elnöksége június 28-án meghozta a szükséges támogató döntést a pályázati kiírás előkészített tervezetéről, így elindulhat az érdekképviselet civil szervezetek vadőreit támogató kezdeményezése.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Elérhető a Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Program pályázati felhívása. A pályázatokat az egyesületi formában működő vadászatra jogosultak 2022. július 1-jétől augusztus 31-éig adhatják be az OMVK megyei területi szervezeteihez. Az anyagok beküldésére augusztus végéig, az eszközök beszerzésére 2023. február 28-áig lesz lehetőség. A Vadászkamara több mint 350 millió - hivatásos vadászonként bruttó 200 000 - forinttal segíti hivatásos vadászok felszerelésének beszerzését, amint arról korábban az Agrárszektor is beszámolt.

EZ IS ÉRDEKELHET

A 26 különböző eszköz megvásárlására igényelhető, utófinanszírozott formában biztosított támogatás vissza nem térítendő, a minimális önrész 30%. A forráselosztás elvéből kifolyólag forráshiány nem alakulhat ki, minden arra jogosult - aki helyesen pályázik - nyer támogatást. A pályázathoz kapcsolódó kapcsolódó dokumentumok:

A Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Programról szóló tájékoztatás és a kapcsolódó, letölthető dokumentumok elérhetők az OMVK online felületein is. Így megtalálhatóak a Vadászkamara honlapján és Facebook-oldalán is.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?