Október 16-án lejár a határidő: ezt sok gazdának el kell intéznie itthon

Október 16-án lejár a határidő: ezt sok gazdának el kell intéznie itthon

agrarszektor.hu
Az Ukrajnából származó kukorica megnövekedett behozatala miatt a mezőgazdasági termelőket érintő gazdasági veszteség kompenzációjáról szóló 53/2023. (IX. 13.) AM rendelet alapján, a 2022. évi egységes kérelmében bejelentett területekre vonatkozóan, KAL21 hasznosítási kódú főnövény tekintetében a mezőgazdasági termelők által elszenvedett gazdasági veszteségek részbeni kompenzációja céljából rendkívüli, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére jogosultak. 2023. október 16-ig igényelhető a kukoricatermelők rendkívüli kompenzációs támogatása!

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A támogatás a mezőgazdasági termelő 2022. évi egységes kérelme alapján a legfeljebb 500 hektár nagyságú egységes területalapú támogatási kérelmére jóváhagyott területen belüli legfeljebb 100 hektár kukorica termőterületre igényelhető. A benyújtásra vonatkozó határidő jogvesztő, továbbá a támogatási időszakra vonatkozóan egy kérelmező csak egy kérelmet nyújthat be, kizárólag elektronikus úton. A támogatás igénylés részletes feltételeit tartalmazó Kincstári közlemény ide kattintva érhető el - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?