Ez nagy lépés: jönnek a növényi alapú kutyaeledelek?

Ez nagy lépés: jönnek a növényi alapú kutyaeledelek?

agrarszektor.hu
A növényi alapú emberi élelmiszerekről ismert Modern Plant Based Foods terjeszkedni akar az állateledelre, és felvásárolta az AnimalKind kutyaeledel-gyártót. A lépés eredményeként hús- és tejpótlók terjedhetnek el a kisállatoknak szánt eledelben is - írja a Pet Food Industry.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A Modern Plant Based Foods lezárta az AnimalKind, egy Richmondban, Brit Columbia államban működő, növényi alapú állateledeleket gyártó vállalat felvásárlását az összes forgalomban lévő értékpapír megvásárlásával.

A Modern Plant Based Foods egy kanadai élelmiszeripari vállalat Vancouverben, Brit Kolumbiában, amely növényi alapú termékek portfólióját kínálja, beleértve a hús- és tejmentes alternatívákat, leveseket és vegán snackeket.

Nagy lépés a növekedésben

Az akvizíciós megállapodás értelmében a Modern 4 millió törzsrészvényt bocsátott ki az AnimalKind részvényesei számára részvényenként 0,20 dolláros áron. Az akvizíció jelentős lépést jelent a Modern növekedési stratégiájában, és pozícionálja a vállalatot a bővülő növényi alapú állateledel-iparban. A Modern Plant Based Foods újra hangsúlyozta a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét, amelynek célja, hogy egészségtudatos, környezetbarát termékeket kínáljon mind a fogyasztók, mind a háziállatok számára.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?