Látogatható a boldogkőváraljai pálinkaház

agrarszektor.hu
Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) támogatásával elkészült és már át is adták a Bestillo Pálinkaház látogatóközpontját Boldogkőváralján - olvasható a Piac&Profit honlapján. A 90 milliárd forintos beruházás felét tette ki az uniós támogatás.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A cég filozófiája azt biztosítja, hogy a pálinkakészítés és fogyasztás módszereivel a látogatók az ital természetes közegében ismerkedhessenek meg, továbbá a tulajdonosok mindenképpen szeretnének közvetlen kapcsolatban állni partnereikkel és fogyasztóikkal, ebben is nagy segítséget fog nyújtani számukra a létesítmény.

A vendégek amellett, hogy a hungarikum történetét megismerhetik, részesei lehetnek egy - főzőmesterek által vezetett - túrának, mely során megismerkedhetnek a pálinka elkészítésének fázisaival a gyümölcs beszállításától a fogyasztásig továbbá feltérképezhetik a gönci barack otthonát, Boldogkőváralját és annak minden nevezetességét, hagyományát. Mindezt megkoronázva egy nagyszerű kóstolóval.

Emellett a létesítmény teret nyújt rendezvények, konferenciák és fesztiválok szervezésére, modern, 70 férőhelyes konferencia és vendéglátó termével, továbbá a parkosított udvaron bármilyen szabadtéri vagy szabadidős foglalkozást, rendezvényt lehet szervezni mintegy 1200 négyzetméteren.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06