Pékek csaphatnak le a Tesco kimustrált gépeire

agrarszektor.hu
Már folynak is az online árverések.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Online árverésen értékesíti használt eszközeit a Tesco. A kétfordulós aukción az üzletekből és a logisztikai bázisokról származó berendezésekre licitálhatnak az érdeklődők. Az első aukció már elindult, ezen elsősorban a pékségek berendezéseit, eszközeit lehet megszerezni, de találhatók a kínálatban bálázógépek, irodakonténerek, POS-termináltartók is. Összesen 250 tétel kerül kalapács alá, a teljes kikiáltási ár 15-20 millió forint. Az első forduló május 30-án zárul.

Elárverezi használt eszközeit a Tesco - közölte közleményben a vállalat. Az üzletlánc árverésein hagyományosan csak az interneten lehet licitálni, egyszerű regisztráció után. Személyes megtekintés is lehetséges, sőt ajánlott az árverés zárása előtt. Az eszközök fényképes bemutatását, a pontos feltételeket, a részvételi szabályzatot, a fizetés módját az aukciót szervező honlapján közlik.

Az árverés első része május 30-ig tart, erre már fogadják a jelentkezéseket a portálon. A két fordulóban összesen 250 tétel keresi új gazdáját, a teljes kikiáltási ár 15-20 millió forint között alakul. Az árucikkeket azért adják el, mert a hipermarket szigorú szabályzata elavulási időt ír elő, amely után mindenképpen újakra kell cserélni a berendezéseket.

Az első aukciós forduló meghatározó termékcsoportja a sütőipari gépeké, berendezéseké. Nyújtógépek, kenyeres kocsik, pékárukínáló kocsik széles választéka található az oldalon. Ezek a kisebb pékségek, vállalkozók érdeklődésére tarthatnak számot. Az eszközök állapota jó, vagy közepes.

A sütőipari gépek, berendezések mellett nagy tételben találhatók POS-termináltartó állványok, amelyeket bármelyik kereskedő használhat. A papíripari cégek képviselőit érdekelhetik a bálázógépek, amelyek az aukció legmagasabb kikiáltási áráról, tételenként 1200 euróról indulnak.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06