Olcsóbb földgáz: hamarosan lejár a határidő

agrarszektor.hu
Március 23-ig érhető el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) honlapján az a felmérés, amely a kamara tagjainak gázfogyasztási szokásait térképezi fel. A felmérés apropója, hogy a NAK 2018. első felében vezetékes földgázbeszerzéssel kapcsolatos tendert indít a tagjai számára a 2018/2019-es gázévi energiaköltségek csökkentésére.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közepes-, és nagy, legalább közel 10 000 köbméter nagyságú éves gázfogyasztással rendelkező tagjai számára vezetékes földgáz beszerzésével kapcsolatos tendert indít 2018. első felében - erősíti meg közleményében a kamara. A várakozások szerint a kamarai tagok alacsonyabb gáz- és rendszerhasználati díjakkal és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak majd gázenergiához.

A gázfogyasztási szokások, illetve igények megismeréséhez, így a tender feltételeinek kialakításához felmérés indult a kamarai tagok körében a NAK portálján, amely március 23-ig érhető el.

Az e-irodában végrehajtott bejelentkezés után a "Kamara" menüpont "Vezetékes földgáz kérdőív" almenüpont alatt található meg az on-line kitöltendő kérdőív.

A beérkezett energetikai adatokból a NAK szakértői energetikai adatbázist hoznak létre, amely alapján elosztják a különböző fogyasztási szokásokkal és szerződéses feltételekkel rendelkező fogyasztókat, illetve meghatározzák a szegmensenkénti gázmennyiséget. A tenderen nyertes energiakereskedővel a résztvevő kamarai tagok egyénileg szerződhetnek le.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?