Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
A képzés kapcsán fontos megemlíteni a gyakorlatorientáltságot, a tényt, hogy az oktatók az iparág elismert szakemberei, a képzésben részt vevők pedig az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak, derült ki a Szent István Egyetem közleményéből.
A képzés tematikája a következő részekből áll:
- technológia, higiénia, élelmiszerbiztonság és műszaki ismeretek
- minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés
- gazdasági, marketing és jogi ismeretek
- élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés
- adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák
A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300.000 Ft/félév Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indulása: 2020. február 14.
Képzési formák:
- alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma
- felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam
Az érdeklődők a képzéssel kapcsolatos részletekről és a jelentkezés módjáról ezen az oldalon tájékozódhatnak.
A jelenlegi képzésekről képeket itt, videókat pedig itt találhatnak a képzés iránt érdeklődők.
Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.