Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Kidobott karácsonyfákból készít fenyő ízesítésű tonikot egy észt cég. A fenyők ledarált tűleveleit kardamommal és citromhéjjal ízesítik, így készül az édes-keserű, különleges ízű ital, írta meg a HVG az Euronews értesülései alapján. Az üdítőt gyártó üzem vezetője szerint a fenyőt évszázadok óta használják élelmiszerekhez az északi országokban, mert gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban.
Nem minden karácsonyfát lehet azonban így újrahasznosítani: a kisebb, szobákat díszítő fenyőfák túlságosan kiszáradnak az ünnepi szezon végére ahhoz, hogy üdítőt lehessen készíteni belőlük. Alkalmasak lehetnek viszont a célra az északi városok főtereit díszítő, nagy méretű fenyőfák, amelyekben marad nedvesség.