Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
A Borsodi Világost, a hazai fogyasztók egyik legkedveltebb sörét a Sörgyár közel öt évtizede fejleszti és tökéletesíti. Ennek szellemében a vállalat idén megújítja a termék receptúráját, ami márciustól kukoricadara nélkül, tisztán árpamalátából, komlóból, élesztő és víz felhasználásával készül a vállalat bőcsi üzemében. A megújult receptnek köszönhetően a Borsodi sör ízvilága kiegyensúlyozottabbá válik, de továbbra is jellemző rá a kellemes kesernyés íz és a csillogó aranysárga szín - olvasható a közleményben. A Borsodi Világos megújítása a soron következő fontos lépése a Borsodi Sörgyár több éve folytatott következetes stratégiájának, melynek során a vállalat először egy hároméves beruházással a bőcsi sörgyárat korszerűsítette, majd a portfóliójának fejlesztésével folytatta.
A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten
Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!A mostani receptváltás éppen olyan fontos számukra, mint a 2018-ban indult gyárfejlesztési beruházásuk, vagy a sörkülönlegességekből álló, folyamatosan bővülő portfóliók két évvel ezelőtt történt piaci bevezetése. Ezek a fejlesztések segítenek abban, hogy még jobban meg tudjanak felelni a fogyasztóik, a hazai sörkedvelők igényeinek, akik egyre inkább keresik és megkövetelik a folyamatos és magas minőséget. Az új sör receptjének kidolgozása során a sörgyár számára kiemelten fontos volt, hogy az új íz ne csak kiegyensúlyozottabb és könnyebben fogyasztható legyen, de a Borsodi sör kedvelői számára is ismerős maradjon.