Borsodi: mást akarnak már a sörfogyasztók, mint korábban
Előtérbe kerülnek a prémium kategóriájú, valamint alkoholmentes változatok a Borsodi Sörgyár ügyvezetője szerint.
Előtérbe kerülnek a prémium kategóriájú, valamint alkoholmentes változatok a Borsodi Sörgyár ügyvezetője szerint.
Egyre nő a minőségi, különleges ízű és az alkoholmentes sörök iránti kereslet Magyarországon.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
A sörgyár célja, hogy 2025-ig, a 2016-os adatokhoz képest 30 százalékkal csökkentse a fajlagos energiafelhasználását.
Óriási beruházással folytatta logisztikai területe fejlesztését a Borsodi Sörgyár.
Tisztán árpamalátával készül a megújult Borsodi.
Megjelent a Borsodi Sörgyár fenntarthatósági jelentése.
A gyár termékfejlesztéssel kezdi meg az őszi szezont.
Mind külsejében, mind ízvilágában teljesen megújult a Borsodi Friss.
Átadták az új üzemegységet, nő a termelés.
A gyümölcstermesztésben az egyik legnagyobb kockázati tényező a tavaszi fagyokban keresendő.
A biológiai és kémiai növényvédelem nem zárja ki egymást – a fokozatos átállás és az integráció lehet a fenntartható út.
Egyre fontosabb lehet a szaktanácsadás és a "zöldebb" termelés a gazdálkodóknak itthon.
A precíziós nemesítésről tartott sajtótájékoztatót a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.
A kelatizált tápanyag egy olyan speciális tápanyagforma, amelyben a mikroelemeket egy nagyobb, kelátképző molekula veszi körül és stabilizálja.
Végére értünk a beadási időszaknak! A tavalyi év tapasztalatait felhasználva az Arasz komoly segítség volt 2024-ben is az EGN beadás követelményeinek való megfelelésben.
A Glomo Start mIKRo kimondottan fajgazdag inokulálást tesz lehetővé, ugyanis hét különböző gombafaj szaporítóképleteit tartalmazza.