Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
A Borsodi Sörgyár 2011-ben elsőként vezette be a hazai ízesített sör kategóriát, a Friss termékcsaládot. Az ízesített sörök a hazai fogyasztók körében azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezért az idei nyári szezonra, alkalmazkodva a fogyasztói igényekhez a Borsodi megújította a termék receptúráját, új ízzel bővítette a portfoliót, valamint a teljes termékcsalád új, letisztultabb csomagolást kapott.
Az újdonságok kapcsán Vuleta Zsolt a Borsodi Sörgyár ügyvezetője kiemelte, hogy közel 10 éve, elsőként döntöttek úgy, hogy a Borsodi Friss termékcsaláddal bevezetik a hazai piacra az ízesített söröket. Idén pedig időszerűnek látták azt, hogy ne csak kívülről, hanem a receptúrában frissítsenek. Egy új ízvariánst is elérhetővé tesznek, de a már ismert termékek ízvilágán nem változtatnak, hiszen azokat fogyasztók megkedvelték az elmúlt években.
- mondta Vuleta Zsolt.
A Borsodi Friss eddig citrom, grapefruit és bodza-citrom ízben volt elérhető, ehhez csatlakozik idén a málna-áfonya ízesítés. Fontos változás, hogy bár mostantól az alkoholmentes termékek alkoholtartalma 0,0%, a receptúra megújulása nem jelent majd ízváltozást. A megújult Borsodi Friss termékek júniustól már elérhetőek az üzletek polcain, valamint a Borsodi termékeket árusító vendéglátóhelyeken.