Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Idén februártól a magyar piacon is elérhetővé válik a Coors sör, ami éppen ideális hőmérsékletű a fogyasztáshoz, ha a csomagolásán a hegyek kék színűek - írja közleményében a Borsodi Sörgyár. A Coors története több mint 150 éve, 1873-ban kezdődött, amikor Adolph Coors elindult Denverbe, Colorado államba, hogy megtalálja a tökéletes körülményeket a sörfőzéshez. A fiatal sörfőző a Sziklás-hegység elsőre zordnak tűnő környezetéből ihletet merítve úgy döntött, hogy közvetlenül egy 1670 méter magasan folyó jéghideg, kristálytiszta patak mellett telepszik le, mert ez ideális hely volt nemcsak a sörfőzde megépítéséhez, hanem egy üde, hideg láger főzéséhez is. A sörfőzde még ma is ott áll Goldenben, Colorado államban, és a Coors család generációi folytatják a sörfőzés hagyományait.
A 4,3%-os alkoholtartalmú Coors egy könnyen iható sör, enyhén gyümölcsös és malátás jegyekkel, kevés keserűséggel és utóízzel. A Coors javasolt fogyasztási hőmérséklete 5°C, innovatív csomagolása pedig pontosan elárulja a fogyasztóknak, hogy mikor elég hideg a vágyott ital az optimális ízélményhez. Az új termék idén februártól elérhető a hazai boltok polcain 0,33-as üveges, valamint fél literes dobozos kiszerelésben, valamint csapon a vendéglátóhelyeken.
Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója a Coors magyarországi bevezetéséhez kapcsolódóan elmondta, azért, hogy minden egyes alkalommal tökéletes hőmérsékletű Coors sört tudjanak az emberek fogyasztani, termokróm tintát használnak a palackok, dobozok és poharak emblémázásához. Így csak arra a pillanatra kell figyelni, amikor a hegyek színe kékre változik.