Fontos határidőre hívják fel a figyelmet: ezt jó, ha mindenki tudja

Fontos határidőre hívják fel a figyelmet: ezt jó, ha mindenki tudja

agrarszektor.hu
Az Európai Bizottság honlapján megjelentek szerint, a füstaromákkal kapcsolatos jogi aktusok elfogadásáig az elsődleges füstaroma termékek (SFPP-k: SF-001, SF-002, SF-003, SF-004, SF-005, SF-006, SF-008 és SF-009) jelenlegi engedélyeit automatikusan további hat hónappal meg kell hosszabbítani. Mutatjuk a részleteket.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A 2065/2003/EK jogszabály 12. cikk (4) bekezdése az alábbiakat mondja: amennyiben az engedély jogosultján kívül álló okból az engedély lejáratát megelőző egy hónapig nem hoznak döntést annak megújításáról, a termék engedélye automatikusan hat hónappal meghosszabbodik. A Bizottság tájékoztatja az engedély jogosultját és a tagállamokat a késedelemről. Mivel a jelenlegi engedélyek június 30-ig szólnak, és május 30-ig nem jelentek meg az április 24-én a SCoPAFF ülésen megszavazott határozat tervezetek, így 2024. december 31. az új határidő - írja a NAK.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 30. 14:02