A Magtár Kft. a Steyr traktorok hivatalos forgalmazója

agrarszektor.hu
Az idéntől a Magtár Kft. az osztrák Steyr traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal - így teljes terméktámogatással - rendelkező magyarországi forgalmazója. A cég a szerviz- és az alkatrészellátást is kezeli.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A CNH cégcsoporton belül a Steyr traktorok prémium kategóriájú termékek - mondta a budapesti mezőgép-kiállításon Harald Boitllehner, a CNH Industrial Österreich GmbH üzletigazgatója. A traktorokat nemcsak Ausztriában, hanem a környező országokban és világ más tájain is forgalmazzák.

Az 55-300 lóerős Steyr traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kezeli a szerviz- és az alkatrészellátást is - közölte Kövesdi Sándor értékesítési vezető. Tóth János, a Magtár Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója pedig az MTI-nek elmondta: a cég a szántóföldi növénytermesztés gépeinek forgalmazásával foglalkozik.

A vállalat forgalma 2015-ben 5,5 milliárd, míg tavaly mintegy 6 milliárd forintot tett ki. Az idén a tervek szerint a Magtár Kft. forgalma 8 milliárd forint körül lesz. A cég árbevétele jelentősen függ a gazdálkodók pénzügyi lehetőségeitől, illetve a gépbeszerzést támogató pályázatok kiírásának ütemétől - mondta Tóth János.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?