Új, multifunkciós teleszkópos rakodók - Közúti pótkocsi-szállításra is alkalmasak

agrarszektor.hu
A New Holland ebben az évben új, 6 modellből felépülő és 14 modellvariációban készülő teleszkópos rakodócsaláddal jelent meg a piacon, amelyek 6,7 és 9 méteres emelési magassággal, 3,2 és 4 tonna maximális emelőképességgel rendelkeznek - írja a MW-Machinery World. Legfelszereltebb verziójuk nemcsak kényelmes, de közúti pótkocsi-szállításra is alkalmas.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A rakodók S és Classic, illetve Plus és Elite felszereltségű modellvariációkban érhetők el. Az S és Classic modellek 133 lóerős motorral rendelkeznek, és általános mezőgazdasági használatra javasolják őket.

A legkeresettebb típusok a TH 6.325 és TH 7.32S, amelyek a hátsó tengelyükön differenciálzárral elektronikusan vezérelt, 4 x 3-as kombinációjú, terhelés alatt kapcsolható sebességváltóval, változtatható teljesítményű hidraulika-szivattyúkkal és reverzibilis hűtőventilátorral rendelkeznek. A Plus modellek a nagyobb állattenyésztő gazdaságok telepeire és a vegyes gazdálkodást folytató gazdaságok számára javasoltak. Magasabb komfort és kényelmesebb kezelés, nagyobb rakodási teljesítmény jellemzi ezeket. A csúcsmodelleket az Elite verzió képviseli, amelyek a profi nagygazdaságok és bérvállalkozók számára ajánlottak, ahol hatékonyan képesek kihasználni az előnyeiket.

A Plus és Elite modellvariációk 146 lóerős FPT motorral és nagyobb hidraulikus teljesítménnyel rendelkeznek. Sebességváltójuk elektromos vezérlésű robotizált fokozatokkal is rendelkező, 6 x 3 kombinációjú powershift váltó, amely gazdaságos szállítási móduszt is tartalmaz, mivel ezekkel a rakodókkal pótkocsik is vontathatók a közúton.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?