Óriási változás jön a CLAAS-nál: nagyot újít gépein a traktorgyártó

Óriási változás jön a CLAAS-nál: nagyot újít gépein a traktorgyártó

agrarszektor.hu
A világ vezető mezőgazdasági aratógép- és traktorgyártói közé tartozó CLAAS jóváhagyta a Vredestein VF Traxion Optimall gumiabroncsokat a prémium XERION traktorjával kapcsolatban. Ez a legnagyobb méretű VF-abroncsot, a VF 900/60R42 PFO NRO 189D TL Traxion Optimallt is magában foglalja. A traktorok legfelső szegmense számára készült innovatív VF Traxion Optimall gumiabroncs páratlan teljesítményt nyújt a tapadás, az üzemanyag-hatékonyság és az abroncsélettartam terén, ami jelentősen csökkenti a tulajdonost terhelő költségeket.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A XERION traktorok egyedi terméknek számítanak a gazdálkodási iparágban. Ezek a multifunkciós, nagy teljesítményű traktorok 3 változatban készülnek, 443 és 530 LE közötti teljesítménnyel. A világ legnagyobb aratógépgyárában gyártják őket, a németországi Harsewinkelben - olvasható az Apollo Tyres közleményében. A Vredestein a CLAAS 4 gyárában van jelen eredetialkatrész-beszállítóként: 2 németországi gyárban (Harsewinkel és Bad Saulgau) és 2 franciaországi gyárban (Le Mans és Metz-Woippy). A Vredestein az ebben a 4 gyárban készülő traktorokhoz, önjáró aratógépekhez és egyéb aratófelszerelésekhez szállít gumiabroncsokat a CLAAS számára.

Címlapkép forrása: Apollo Tyres

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 16. 06:02