Nagyot robbantott az AXIÁL: teljesen új gépekkel tarolnák le a magyar piacot

Nagyot robbantott az AXIÁL: teljesen új gépekkel tarolnák le a magyar piacot

agrarszektor.hu
Új kereskedelmi céget alapított AgroVario Kft. néven az AXIÁL Kft. annak érdekében, hogy a Fendt márka teljes termékcsaládjának bevezetési programja elindulhasson Magyarországon is. Az új vállalkozás kizárólagosan fogja ajánlani a magyar gazdák számára a Fendt kombájnokat, bálázókat, kaszákat, rendterítőket, rendképzőket, rendfelszedő kocsikat, önjáró silózókat, valamint az önjáró permetezőket, míg az AXIÁL továbbra is fenntartja kizárólagos értékesítési jogát a német gyártó traktoraira Magyarországon.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az AgroVario Kft. néven elinduló új kereskedelmi cég tulajdonosa az AXIÁL Kft. 75%-os részesedéssel, kisebbségi tulajdonosa pedig a Nothung Zrt. lesz, 25%-os részesedéssel. Utóbbi az agrártechnológiák piacán hazánkban végzett piacfejlesztő befeketésekre specializálódott szakértő. Az AXIÁL továbbra is fenntartja kizárólagos értékesítési jogát a Fendt traktorokra Magyarországon, miközben az AgroVario céggel is együttműködik a Fendt portfolió további elemeinek (betakarítógépek, permetezők és teleszkópos rakodók) sikeres bevezetésében.

Az AXIÁL Kft. - 75%-os részesedésén keresztül - biztosítja, hogy a magyar gazdák továbbra is megkapják azt a legmagasabb színvonalat és minőséget az értékesítés utáni szolgáltatásokban, amelyről a vállalat és a német márka is ismert

- emelte ki Harsányi Zsolt, a vállalat tulajdonos-ügyvezetője.

Ennélfogva a két vállalat a továbbiakban is szorosan együtt fog működni annak érdekében is, hogy biztosítsák a gazdák számára a Fendt gépekhez az AXIÁL precíziós gazdálkodási technológiáit és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

Magyarország kivételesen erős agrárszektorral rendelkezik és remek potenciált kínál a Fendt által a piacon eddig nem képviselt termékcsaládok bevezetési programjához. Célunk, hogy teljeskörűen kínáljuk gazdag termékpalettánk gépeit a magyar gazdák számára

- tette hozzá Christian Erkens, a Fendt márka értékesítési igazgatója az európai és közel-keleti régióban.

Az AgroVario új központja Ácson, Észak-Magyarországon nyílik meg, a Fendt betakarítási és növényvédelmi termékcsaládjának bevezetési programjának indulásával egy időben, várhatóan 2022  szeptemberében. Az új értékesítési szervezet exkluzív képviseleti hálózatot épít ki hazánkban a gazdálkodók közvetlen kiszolgálásához. Ebben az évben megnyílik két kompetencia központ is Békéscsabán és Kaposmérőn, melyekhez egy további szervizpont csatlakozik Miskolcon. A következő évben tovább növekszik majd az értékesítési pontok száma, melyek segítségével a teljes szolgáltatási paletta elérhetővé válik a bevezetett új géptípusokra, a gépértékesítéstől kezdve az alkatrészellátásig.

(A cikkben szereplő képek forrása: AXIÁL Kft.)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 15. 12:02