Új magyarországi forgalmazója lett a nagy norvég gépgyártónak

Új magyarországi forgalmazója lett a nagy norvég gépgyártónak

agrarszektor.hu
2024. október 1-jétől az AGROTEC Magyarország Kft. lett a Kverneland munka- és célgépeinek hivatalos hazai forgalmazója. Noha a megállapodás már most is él, a gépértékesítés felfuttatása a tavaszi mezőgazdasági munkák idejére várható. A Kverneland Group Hungária Kft. vevőszolgálati oldalról tovább segíti a munka- és célgépeikkel dolgozó gazdálkodókat.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

Illés Zoltán, az AGROTEC Magyarország Kft. ügyvezetője elmondta, hogy ezzel az együttműködéssel olyan munka- és célgépkínálat válik elérhetővé partnereiknek, amely nagy előrelépést jelenthet a precíziós gazdálkodásnak hazánkban. Mint fogalmazott, kiemelt fontosságú, hogy olyan mezőgazdasági technológiákat tudjanak kínálni a termelőknek, amelyekkel az egyre változó körülmények között is folyamatosan tudják javítani az eredményeiket. A szakember szerint a Kverneland munkagépeinek hivatalos márkakereskedőjeként és a saját hálózatukkal egy komplett szolgáltatási csomagot tudnak biztosítani a munka- és célgépek piacán. Illés Zoltán azt is elmondta, hogy a megállapodás már él, viszont a gépértékesítés felfuttatásával egyértelműen a tavaszi idénymunkák megkezdését célozzák meg. A Kverneland Group Hungária Kft. vevőszolgálati oldalról tovább segíti a munka- és célgépeikkel dolgozó gazdálkodókat.

Martin Nordhaus, a Kverneland Group International GmbH ügyvezető igazgatója szerint az együttműködés legfontosabb előnye, hogy a márka az új, országos márkakereskedői hálózattal közelebb kerül a magyar termelőkhöz. Elmondása szerint a jelen és a jövő nagy kihívása, hogy a klímaváltozás közepette a változatlan (de inkább csökkenő) területen kell megtermelni a növekvő létszámú emberiség számára a szükséges mennyiségű élelmiszert. Ezt pedig csak a fenntarthatóság és a hatékonyság növelésével lehet. A szakember beszélt a logisztika fontosságáról is, mint fogalmazott, elengedhetetlen, hogy a megrendelők minél gyorsabban hozzá tudjanak jutni a rendelt gépeikhez, alkatrészeikhez.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?