Március 19-én jön a tavasz meghatározó agráreseménye: Agrárium 2025
A rendezvény célja, hogy áttekintse mindazokat a fontos támogatási, szabályozási, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, illetve kilátásokat, amelyek döntően meghatározzák az agrárgazdasági vállalkozások egész éves eredményes gazdasági/üzleti tevékenységeit.
Kistermelők, őstermelők és fiatal gazdák 50% kedvezménnyel regisztrálhatnak a rendezvényre!
Az Agárdi Pálinkafőzde szeminárium-sorozatot indít magánfőzők részére 2011 januárjától, a kurzusokon az erjesztéssel és a lepárlással kapcsolatos fontos tudnivalókat fogják oktatni - olvasható a cég honlapján. Az "Üstöcske" névre keresztelt új tevékenységgel a pálinkafőzde pozitív véleményét fejezi ki és támogatja a kormány azon törekvését, melyben támogatni kívánja a magánfőzés legalizálását.
Az Agárdi Pálinkafőzde bevezette a legújabb erjesztő-lepárló technológiákat, eddig nem használt stílusban és kiszerelésben forgalmazza termékeit, emellett új formát adott a pálinkáspohárnak és megreformálta az alapanyag vásárlásának szokásait az idén, fennállásának nyolcadik évfordulóját ünneplő cég.
Kezdetben fenntartásokkal fogadta a szakma illetve a fogyasztók az új céget, de ez gyorsan változott, a teljesen új élvezeti és minőségi világot bemutató pálinkák terjedésével. A főzde új gyümölcsfajokat illetve fajtákat is előnyben részesített, melyet a többi hasonló cég is átvett, így sikeresen tágította a gyümölcstermesztők piacát, mellyel megalapozta szoros kapcsolatát a termelőkkel.