Szeptember 15-e előtt el kell utalni a kárenyhítési hozzájárulást

agrarszektor.hu
Szeptember közepéig kell befizetni a kárenyhítési hozzájárulásukat a mezőgazdasági kockázatkezelési rendszerben kötelezően vagy önkéntesen tagsággal rendelkező termelőknek.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Fontos, hogy ez a határidő nem a banki átutalási megbízás megadásának vagy átutalásának időpontja, hanem ekkorra már meg kell érkeznie az összegnek a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) számlájára.

Ezért ahhoz, hogy a befizetés határidőben teljesülhessen, az átutalást legkésőbb a 2012. szeptember 15-i határidő előtt néhány munkanappal célszerű elindítani.

A kárenyhítési hozzájárulás összegét kizárólag átutalási megbízással, a befizető azonosítására alkalmas módon (a regisztrációs szám és az adószám vagy adóazonosító jel megadásával) kell befizetni az MVH által vezetett 10032000-00281629-00000017 számú "Kárenyhítési lebonyolítási" számlára.

A kockázatkezelési törvény értelmében csak azok a gazdálkodók kaphatnak kárenyhítést, akik fizetési kötelezettségüknek eleget tesznek.

(forrás: Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?