Nagy viharra és óriási esőre készülhetnek ma ebben a 4 megyében

Nagy viharra és óriási esőre készülhetnek ma ebben a 4 megyében

agrarszektor.hu
Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatar veszélye miatt 2 déli, eső miatt pedig 2 nyugati megyére csütörtökre Magyarországon. Délen elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat, nyugaton pedig 24 óra alatt több mint 20 mm csapadék hullhat.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

A HungaroMet tájékoztatása szerint a 24 órás csapadékösszeg a Dunántúl nyugati megyéiben éjfélig elérheti ma a 20 mm-t. Délutántól éjfélig a Dunántúl déli részén, illetve később az Alföld déli részén az ég is megdörrenhet. Nyugaton egy-egy 65 km/h körüli széllökésre is van esély a nap folyamán északnyugati, északi irányból. A keleti országrészben foltokban képződött sűrű köd reggel, délelőtt megszűnik.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?