2024. október 24. csütörtök Salamon
Itt az előrejelzés: jó lesz felkészülni arra, amilyen időjárás jön itthon

Itt az előrejelzés: jó lesz felkészülni arra, amilyen időjárás jön itthon

agrarszektor.hu
Folytatódik a kellemes, őszi idő az utolsó októberi hétvégén is: a ködfoltok feloszlása után döntően napos, száraz időre kell készülni. A hőmérséklet csúcsértéke 15-21 Celsius-fok körül alakul a hétvégén - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Pénteken a pára, illetve a köd a keleti területeken feloszlik, délnyugaton szakadozik a felhőzet, délelőttől már nagyrészt derült idő várható. A déli tájakon délelőttig gyenge eső nem zárható ki. A keleti, délkeleti szelet az Észak-Dunántúlon élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15-20 fok között alakul. Szombaton a ködfoltok, illetve rétegfelhőzet feloszlása után nagyrészt gyengén felhős lesz az ég, de főleg északnyugaton, északon maradhatnak erősen felhős körzetek is. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül, Sopron térségében megerősödhet. Hajnalra többnyire 4-10 fok közé csökken a hőmérséklet, de a keleti, hidegre hajlamos helyeken 0-3 fok várható. Délutánra 15-21 fokig melegszik fel a levegő. Vasárnap a pára, köd feloszlik, majd nagyrészt fátyolfelhős, napos időre kell számítani, csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5-12 fok között alakul, de a keleti hidegre hajlamos helyeken 1-4 fok is lehet. Délután 16-22 fok várható.

 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?