Egyhangú szavazással döntöttek az Agrárkamara új elnökéről

Egyhangú szavazással döntöttek az Agrárkamara új elnökéről

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2024. szeptember 13-án tartotta országos küldöttgyűlését, ahol megválasztották a szervezet új elnökét. A küldöttgyűlésén Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke, Farkas Sándor agrárminiszter-helyettes, valamint Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora köszöntötte a résztvevőket.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

A küldöttek - egyhangú szavazással - Papp Zsolt Györgyöt választották a köztestület elnökének. Papp Zsolt György a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) Ifjú Gazda Tagozatának elnöke. 1981-ben született, gyakorló gazdálkodó, agrármérnöki diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte. Korábban dolgozott élelmiszeripari üzemvezetőként, majd a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál szakreferensként, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályát vezette.  2020-tól az Agrárminisztérium - előbb vidékfejlesztésért felelős, majd vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős - helyettes államtitkára. Tevékenysége során az agrárgazdasági kamara munkáját, tagságának érdekképviseletét eddig is hatékonyan segítette. A mostani országos küldöttgyűlésen kizárólag az elnök személyéről döntöttek, a kamara elnöksége változatlanul folytatja munkáját - írja közleményében a NAK.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Mónus Márton
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?