Értesítéseket küld az Államkincstár: te is kaphatsz ilyen levelet

Értesítéseket küld az Államkincstár: te is kaphatsz ilyen levelet

agrarszektor.hu
A 2024. évi Egységes Kérelmek feldolgozása során, a kérelemben megadott adatok, a Területi Monitoring Rendszer megállapításai és helyszíni ellenőrzések figyelembevételével megtörténik a MePAR adatok aktualizálása. A Magyar Államkincstár annak érdekében, hogy ne legyenek nyitott bizonylatok a kedvezményezetteknél, az érintett ügyfelek részére tájékoztató üzenetet küld.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

A MePAR adatok aktualizálása több ütemben valósul meg, a friss MePAR adatok beépítésre kerülnek az Egységes Kérelem adatbázisaiba, és a térképi felületre is. A beépítési folyamatot csak olyan kedvezményezett kérelmében tudjuk végrehajtani, melyhez kizárólag beadott bizonylat kapcsolódik pl: adatváltozás, vis maior) - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A Magyar Államkincstár annak érdekében, hogy ne legyenek nyitott bizonylatok a kedvezményezetteknél,  azon ügyfelek részére, akik a fenti frissítési folyamattal érintettek és nyitott bizonylattal rendelkeznek, tájékoztató üzenetet küld (e-mail, SMS, MobilGazda értesítés formájában, melyben kéri a bizonylatok mentését és beadását vagy ha nem tartalmazott érdemi változást, a nyitott bizonylat törlését. Ezt követően történhet meg a bejelentett objektumok új MePAR adattal való összekapcsolása.

​​​​​​​Amennyiben ilyen értesítést kap egy gazdálkodó vagy meghatalmazottja, kérik szíves közreműködését a folyamatok végrehajtásában, a nyitott bizonylatok beadásával. A nyitott bizonylatok az értesítést követő 36 óra múlva automatikusan törlésre kerülnek, az azokban megadott új adatok törlésre kerülnek. A folyamat végeztével a beadófelületen a frissített MePAR adatok kerülnek megjelenítésre, a bizonylatok ismételten megnyithatóak és beadhatóak.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?