Ezt a díjat sokaknak meg kell fizetnie Magyarországon október 18-tól

Ezt a díjat sokaknak meg kell fizetnie Magyarországon október 18-tól

agrarszektor.hu
Október 18-tól kell alkalmazni a kiberbiztonsági védelmi intézkedéseket. A 7/2024. (VI. 24.) MK rendelet meghatározza egyes biztonsági osztályok esetében alkalmazni szükséges védelmi intézkedéseket. Emellett kiberbiztonsági felügyeleti díj megfizetésésre is kötelez.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A konferenciára idén először 0. nappal is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

A 7/2024. (VI. 24.) MK rendelet határozza meg az egyes biztonsági osztályok esetében alkalmazandó konkrét védelmi intézkedéseket. Az érintett szervezetnek folyamatosan nyomon kell követnie a kockázatok változásaihoz hozzájáruló tényezőket, és ennek alapján frissítenie kell és naprakészen kell tartania a kockázatelemzési dokumentumait. A fentieken túl kiberbiztonsági felügyeleti díj fizetési kötelezettsége is keletkezik az érintetteknek, amely mértéke az előző évi árbevétel max. 0,015 %-a, de maximum 10 millió forint lehet, illetve 2024. december 31-ig szerződést kell kötniük az általuk választott auditorral, aki 2025. december 31-ig le is folytatja a kiberbiztonsági auditot, melyet kétévente kell megújítani - írja a NAK.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?