Fontos hírek érkeztek a növényvédő szerekről: ez sok gazdát érinthet

Fontos hírek érkeztek a növényvédő szerekről: ez sok gazdát érinthet

agrarszektor.hu
Megjelent a Közös Agrárpolitika (KAP) Nemzeti Irányító Hatóság 45/2024. és 16/2024. számú közleménye. Ezek a 4. számú, a forgatás nélküli talajművelés esetén használható növényvédő szer hatóanyagok listájának módosításáról tájékoztatnak - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A „Forgatás nélküli talajművelés szántóterületen” gyakorlat során használható növényvédő szer hatóanyagok listája a következő melléklet szerint módosul a 2024-es kérelmezési évre vonatkozóan. A listához tartozik egy kiegészítő lista, mely tartalmazza, hogy az összesítő kultúrák alá mely alkultúrák tartoznak. A használható növényvédő szerek listája ezen a linken érhető el.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?