Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által indított termékfejlesztési gyakorlati képzések főként azoknak szólnak, akik már több éve tevékenykednek az élelmiszeripar egy-egy területén. A képzés célja pedig az, hogy a résztvevők a legújabb termék-előállítási lehetőségekkel ismerkedhessenek meg a gyakorlatban. Erre nagy az igény az élelmiszeripari vállalkozásokat működtetők között, mivel
- mondta Keleti Marcell, a NAK élelmiszeripari igazgatója az MTI-nek.
Idén tavasszal sajtkészítési képzést tartottak Franciaországban, illetve ennek folytatásaként a magyar Tejgazdasági Intézetben túrókészítési, savanyított tejtermék előállítási és gomolyasajt-készítési módszereket tanulmányozhattak a gyakorlatban a résztvevők. Még az idei ősszel újabb tejipari gyakorlati továbbképzést szervez az agrárkamara Magyarországon, emellett külföldi gyakorlati képzést is tartanak Spanyolországban, ahol - folytatva a tavalyi szalámi készítési kurzust - a sonka-előállítás fortélyaival ismerkedhetnek a magyar résztvevők - fejtette ki az élelmiszeripari igazgató.