Mostantól mindenki ingyen hívhatja az agrárkamarát

agrarszektor.hu
Ingyenesen hívhatják március 7-től saját tagjai és partnerei belföldi vezetékes vagy belföldi mobilhálózatból a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ügyfélszolgálatát. Ehhez az új, +36 80 900 365-ös telefonszámot kell tárcsázni.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A kamara március 7-én indította el az új, +36 80 900 365-ös zöldszámot, amelyet belföldi vezetékes vagy belföldi mobilhálózatból ingyenesen hívhatnak tagjai és partnerei. A köztestület közleménye szerint a korábbi, +36 1 802 6100-as ügyfélszolgálati szám még néhány hétig működik, de a jövőben megszűnik, és csak a zöldszámon lesz elérhető a kamarai ügyfélszolgálat.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

A NAK naprakész, közhiteles adatokra épülő adatbázissal rendelkezik a mintegy 400 ezer fős tagságról, és ez teszi lehetővé a szolgáltatások fejlesztését is. A köztestület ügyfélszolgálatára 2016-ban csaknem 90 ezer telefonhívás, valamint mintegy 44 ezer levél érkezett.

A kamara 2017 januárjában BirtOKOS nevű telekommunikációs szolgáltatást is indított, amely a piacinál kedvezőbb mobiltarifákat tartalmaz. Ezek csoporton belül díjmentes hívást tesznek lehetővé, valamint az előfizetők a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara mintegy 650 fős falugazdász-hálózatával is ingyenes beszélhetnek. A kamara tervei szerint a szolgáltatási díj részben leírható lesz az éves kamarai tagdíjból.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?