Az agrárium egyik legbefolyásosabb emberét nyerték meg a Mészáros-holding vezetésére

agrarszektor.hu
A Talentis Agro Holding növekedési terveinek megvalósítását Makai Szabolcs segíti stratégiai vezérigazgatóként július 1-jétől. A tavasszal megfogalmazott mezőgazdasági fejlesztések és az élelmiszeripari portfólió bővítése a stratégiai fontosságú tervek között szerepel, ezek kidolgozása és megvalósítása már az újonnan kinevezett vezérigazgató feladatai közé tartozik.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Makai Szabolcs agrárközgazdászként és marketing szakemberként diplomázott, az elmúlt közel húsz évben az amerikai multinacionális vállalatnál, a Cargill-nál töltött be különböző vezető pozíciókat - írja közleményében a Talentis Agro Zrt. Kezdetben a takarmányozási üzletágat, majd a gabona, olajos magvak és input divízió magyar és szlovák üzletét vezette. Tagja volt a Cargill minneapolisi globális stratégiai csapatának, 2017-től pedig az európai menedzsmentben monogasztrikus kereskedelmi igazgatóként és a Cargill Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatójaként dolgozott.

Makai Szabolcs

Makai Szabolcs a Talentis Agro Zrt. vezetésében 2019. július 1-jétől osztja meg a vezérigazgatói feladatokat Csák Gyulával, aki az operatív feladatokért felel a jövőben. Bár a stratégiai munka éppen csak elkezdődött, Makai Szabolcs a fő fejlesztések, a holding tervezett növekedésének lehetőségét "a hatékonyságnövelésben, a szervezett gazdálkodásban, a mezőgazdasági ágazat precíziós növénytermesztés felé való elmozdításában és a tejtermelés fokozásában, valamint a biztonságos élelmiszerek és élelmiszeripari alapanyagok előállításában" látja. "A Talentis Agro Holding valamennyi leányvállalatának integrálása lezajlott, a közös tervezés és a munka elkezdődött, amelyhez elengedhetetlenül szükségesnek látom a megfelelő szakember-utánpótlás megszervezését is." - hangsúlyozta a stratégiai vezérigazgató.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?