Rég-új ízek hamarosan a piacon

agrarszektor.hu
A kecskemét-hetényegyházi Univer Product Zrt. közleményében jelezte, hogy elfeledett klasszikus élelmiszereket tervez újra életre hívni idén, az ötlet a Kecskeméti Tradíció márkanéven fog elindulni.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A cél az, hogy a nagy múlttal rendelekező hazai márkák, valamint a házias jellegű lekvárok és a paradicsomlé tovább létezhessen, vagy újra felbukkanjon. A száz százalékban magyar tulajdonú cégcsoport egyébkén további bevétel-növekedésre számít a projekttől.

A terv az, hogy a Kecskeméti Tradíció néven megjelenő termékek nem tartalmazhatnak tartósító szereket valamint ízfokozókat, és csak magyar, főleg kecskeméti alapanyagokból állhatnak. A közlemény tudatja, hogy ezeket a termékeket olyan különleges eljárással fogják gyártani, melyek révén az íz és szín hatásai visszaadják a természetes zöldség valamint gyümölcs jellegzetességeit.

Az Univer egyébként ételízesítők gyártására specializált cégcsoport, a vállalat forgalmazza a Piros Aranyat, az Édes Annát, és az Erős Pistát is, ráadásul Magyarország első konyhakész majonézének a forgalomba kerülése is a céghez köthető. Ezen termékek máig piacvezető ételízesítők hazánkban.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?