Nagyon kevés halat esznek a magyarok: izgalmas eszközzel népszerűsítik a fogyasztást

agrarszektor.hu
Az agrártárca bemutatta a "Kapj rá!" halfogyasztást ösztönző kampány keretében kifejlesztett "Kapj rá!" mobil alkalmazást. Az applikáció letöltői olyan izgalmas feladatokat oldhatnak meg, mint a halas Puzzle, Memóriajáték, vagy megfejthetik a recept kvíz és a halas "Ki mit tud?" - kérdéseit, az "Érdekességek" rovatban pedig számos információt tudhatnak meg a halakról, a halételek elkészítési módjairól, illetve receptvideókat is nézhetnek Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf szereplésével.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A felhasználók ingyenesen tölthetik le a "Kapj rá!" halfogyasztást ösztönző kampány részeként elkészült "Kapj rá!" applikációt például az App Store-ból, vagy a Google Play áruházból is - írja közleményében az Agrármarketing Centrum (AMC). Az applikációban négy játékmező található, egy játékmező tíz állomásból áll és a játékosoknak négyféle játékot kell megoldani váltakozó sorrendben a tíz állomás során.

Forrás: AMC

"A "Kapj rá!" applikáció elkészültével újabb eszköz áll a 2023-ig tartó halfogyasztást ösztönző kampány szolgálatába" - mondta el Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője. Hozzátette: "az alkalmazás bármelyik okostelefonra letölthető, a játékos feladatok pedig nem csak a szórakoztatást, de az ismeretterjesztést is szolgálja. Ezzel az új, digitális fejlesztéssel további célcsoportokat hódíthat meg a kampány, amely az egészségtudatos, minden korosztály számára előnyös halfogyasztást népszerűsíti."

A játékmezőn végighaladó, legtöbb pontot gyűjtő játékosok - amennyiben regisztrálnak -, a mai naptól három hónapon át nyereményjátékban vesznek részt. A győztesek hal tematikájú élményfőzésre nyernek belépőt, ahol szakavatott séf mutatja be a halkészítés fortélyait. A versengés során az ország 7 régiójának legjobbjai páros belépőt kapnak a kurzusra.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?