JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!
Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!
Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
A projekt keretében 520 millió forintot fordítottak a vágósor technológiai korszerűsítésére, és 350 millió forintos ráfordítással bővítették a vágóüzemcsarnokot - mondta Szekeres Sándor, a cég ügyvezető igazgatója. Így az üzem területe 3800 négyzetméterről 5000 négyzetméterre nőtt, a brojlercsirke-vágósor a korábbi óránként kétezer helyett négyezer csirke vágását teszi lehetővé. A fejlesztésre azért volt szükség, mert a cég az addigi kapacitással már nem tudta kielégíteni a meglévő partnerei igényeit. A bővüléssel az üzem fokozatosan növeli termelését - írja a Baromfi Termék Tanács.
A Bát-Grill Kft. 2018-ban 13 700 tonna, tavaly 15 300 tonna csirkét vágott le, idén 10-15 százalékkal tervezik növelni a mennyiséget. A társaság 2019-es nettó árbevétele - az előző évi 5,4 milliárd forint után - eléri a hatmilliárd forintot, a cég adózott eredménye 2018-as 422 millió forint körül alakul. Szekeres Sándor azt mondta, idén az árbevétel is várhatóan 10-15 százalékkal nő. Az 1995-ben alapított, mintegy 150 embert foglalkoztató társaság csaknem 60 százalékban a belföldi piacon értékesíti a vágott baromfit, amely kizárólag hazai termelőktől származik.