Schobert Norbi beszólt a Nestlének és az Unilevernek is (videó)

agrarszektor.hu
Élesen bírálja Schobert Norbert fitnesztréner a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét (MDOSZ), mert állítása szerint az MDOSZ bojkottot szervezett annak megakadályozására, hogy Update-cége részt vehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban. A szakmai, etikai és erkölcsi okokkal indokolt bojkotthoz csatlakozott két multicég, az Unilever és a Nestlé is. Schobert Norbert Facebook-videójában a vétó kapcsán "kartellről és lobbiról" beszél.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Facebook videót tett közzé Schobert Norbert, mert szerinte a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) bojkottot szervezett azért, hogy Update-cége ne lehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban egyik főtámogatója. Az MDOSZ a Blikk szerint a programot koordináló bizottságban jelezte, hogy szakmai, etikai és erkölcsi okokból kiszáll, ha a Schobert-cég főtámogató lesz. A szövetség bojkottjához Schobert Norbert szerint többek között csatlakozott két multicég, a Nestlé és az Unilever is.

A fitnesztréner videójában "kartellnek, lobbinak" minősítette a lépést. Nem tartja normálisnak, hogy az MDOSZ kiemelt partnere és fő támogatója az édességgyártók szövetsége. Ez olyan, mintha "a tüdőgyógyászok szövetségének a Marlboro lenne a főtámogatója" - fogalmaz a fitnesztréner.

Schobert Norbert ezt a videót tette közzé a Facebookon.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?