Hatalmas segítséget jelenthet a gazdáknak a két óriáscég együttműködése

agrarszektor.hu
Globális partnerségi megállapodást kötött egymással a Claas és a The Climate Corporation, a Bayer digitális gazdálkodással foglalkozó vállalata. Az együttműködés célja az, hogy a gazdálkodók részére tökéletes összeköttetést és a gépeik által generált agronómiai adatok számára korlátlan tárhelyet biztosítsanak a FieldView felhasználói fiókjukhoz.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Azok a gazdálkodók, akik FieldView-t és Claas Telematics-ot használnak, mostantól biztonságos, felhők közötti hozzáférést kapnak olyan, a gépek által létrehozott becslésekhez, mint például a hozamjelentések és -térképek, az általános szemnedvesség-tartalom, valamint egy digitális jelentést az elvégzett mezei munkákról.

"A siófoki Agrárszektor Konferencia egy egész kerekasztal-beszélgetést szentel a precíziós gazdálkodás kérdéseinek. Tekintse meg a programot és regisztráljon a december 4-5-i eseményre!"

A gazdák már évtizedek óta gyűjtik a különféle adatokat a felszereléseikkel. Gondoljunk csak az időjárási adatokra, a talajminőségre vonatkozó adatokra, a haszonnövények terméshozam-előrejelzéseire, de a lista szinte a végtelenségig bővíthető, mondta Mike Stern, a The Climate Corporation vezérigazgatója és a Bayer Crop Science digitális gazdálkodási csoportjának vezetője.

Ezek az adatsorok még sokkal értékesebbé válhatnak a vásárlóink számára, ha kombinálhatóak lesznek az általunk fejlesztett mesterséges intelligencia alapú eszközökkel, amelyek így szakértő tanácsokkal láthatják el a gazdákat. A Claas-szal kötött partnerségi megállapodás nagyban leegyszerűsíti ezt a folyamatot, és arra ösztönzi majd a gazdákat világszerte, hogy használjanak digitális eszközöket a földjeik termőképességének fenntartható növeléséhez, tette hozzá Mike Stern.

A Claas arra törekszik, hogy ne csak nagy teljesítményű gépekkel, de osztályelső összeköttetési megoldásokkal álljon az ügyfelei rendelkezésére, mondta Thomas Böck, a Claas vezérigazgatója. A Claas API-t használó Climate FieldView eszközök közvetlen és biztonságos adatátvitelének köszönhetően a felhasználók még jobb eredményeket érhetnek el a már meglevő felszereléseikkel. Ez nagyban le fogja egyszerűsíteni a dokumentációt, és elkerülhetővé válnak a hibák és adatvesztések.

A cikk eredeti nyelven a Future Farming oldalán olvasható.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?