A Cargilltól vásárolt telephelyeket Bige László cége

agrarszektor.hu
Hat telephelyet vásárolt a Bige László milliárdos nagybefektető tulajdonában lévő Bige Holding cégcsoport a Cargill Magyarország Zrt.-től. A holding közlése szerint a telephelyeken lévő raktárak csomagolt műtrágya, termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására egyaránt alkalmasak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Bige Holdinghoz tartozó pétfürdői Nitrogénművek Zrt. Somogy megyében Barcson, Nagyatádon és Kiskorpádon, Tolna megyében Hőgyészen és Nagydorogon, Békés megyében pedig Nagykamaráson vásárolt telephelyeket a Cargill Magyarország Zrt.-től. Ezzel a cégcsoport magyarországi telephelyeinek száma 10-re bővült, mivel a szintén holdingtag NZRT-TRADE Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállón, a Békés megyei Sarkadon és a Bács-Kiskun megyei Bátmonostoron, míg a Nádudvari Agrokémiai Kft. a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron üzemeltet telephelyet. (Külföldön pedig a Nitrogénművek Zrt. romániai leányvállalata is vásárolt nemrég Romániában, Temes megyében két telephelyet).

Zöldítés, új élelmiszeripari GINOP források, uniós pályázati dömping, agrárfinanszírozás, versenyképes húsmarhatartás - és ez még csak néhány téma, amelyekről az idei hajdúböszörményi Kelet-magyarországi Agrárfórumon hallhat! Nemcsak szakmai program hanem kiváló kapcsolatépítési lehetőségek és egyedülálló attrakciók is várják: versenytraktorok, traktorhúzó verseny, 3 napos agrárexpó, traktorkarnevál. Kattintson a részletes programért és jelentkezzen azonnal!


A telephelyeken elhelyezkedő raktárak alkalmasak csomagolt műtrágya mellett termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására - közölte a cégcsoport. A telephelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a vonzáskörzetében gazdálkodó Partnereink kiszolgálását még magasabb színvonalúvá tegyük. A Bige Holding a közeljövőben további telephelyek vásárlását tervezi belföldön és exportpiacain egyaránt.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 15. 12:02