Májusban jön az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye! (x)

agrarszektor.hu
Az idei év legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva lesz. A két napos rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen szervezi. Az esemény időpontja: 2017. május 31. - június 1., helyszín a Fejér megyei Mezőfalva. A belépés díjtalan.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Mezőfalván a legújabb nemesítési és kutatási eredmények mutatkoznak be a gyakorlatban, nagy és biztonságos termést ígérő fajták, hibridek, továbbá munkaeszközök, gépek, gépkapcsolatok hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban.

A rendezvényen közös programmal jelenik meg a NAK és a NÉBIH Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága. A két szervezet 2015-ben kötött együttműködési megállapodást a gazdálkodók naprakész és szakszerű tájékoztatásának elősegítése érdekében. Ennek keretében a NÉBIH szakmai igazgatósága évente 8-10 alkalommal fajtabemutatókon, a NÉBIH fajtakísérleti állomásain mutatja be a legújabb szántóföldi és kertészeti növényfajok fajtáit a NAK-nál regisztrált termelőknek.
Idén a hagyományos NAK-NÉBIH fajtabemutatókon túl a mezőfalvai rendezvényen bemutatják a gazdálkodóknak a hivatalos növényfajta-kísérletek módszertanát. Az érdeklődők több növényfaj bemutatásán keresztül megismerhetik a kisparcellás kísérletek kivitelezését, azt, hogy hazai körülmények között milyen módszerrel választják ki a nagyszámú fajtajelölt közül a köztermesztés, a gazdálkodók számára legmegfelelőbb növényfajtákat. A szakemberek a szántóföldi kísérleteket bejárva mutatják majd be a borsó, az olajlen, a mustár, az olajretek és a szuperkorai kukorica fajták vizsgálatát.

A szervezők várják a mezőgazdaságban érintett vállalatok, gazdaságok, őstermelők érdeklődését is. Ha az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőfalva kapcsán bármilyen kérdése lenne, a szervezők a szantofoldinapok@nak.hu e-mail címen várják őket.

Útvonaltervező: https://goo.gl/maps/UmzijERQruP2

A rendezvény közvetlen Facebook linkje: www.facebook.com/events/176503056193057/

 

Ön is részt venne kiállítóként?
Amennyiben Ön vagy vállalkozása részt venne kiállítóként a rendezvényen, kérjük, töltse ki az alábbi linkekre kattintva elérhető jelentkezési lapot.
Gépes kiállítók
Egyéb kiállítók
 
A rendezvény médiatámogatója az
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?