Ősziesre fordul az idő az ország nyugati részén: erre készülj szombaton

agrarszektor.hu
Szombaton több helyen várható eső, az Alpokalja magasabb részein pedig akár hó is eshet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 fok körül várható, az ország nyugati részén azonban jóval hidegebb lesz majd.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Szombaton jobbára erősen felhős vagy borult idő lesz, és csak rövid időre szakadhat fel a felhőtakaró - írja a met.hu. Több helyen várható eső, zápor, kezdetben az Alpokalja magasabban fekvő részein havas eső, havazás sem kizárt. Többfelé lesz élénk, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten erős az északi, északkeleti szél. 

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 8 és 17 fok között várható, nyugaton az alacsonyabb értékekkel.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?