Újabb támogatások kifizetését kezdi meg az MVH

agrarszektor.hu
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) fél milliárd forintot meghaladó támogatást hagyott jóvá 3500 ügyfél részére termeléstől elválasztott, történelmi bázis alapú extenzifikációs szarvasmarhatartás és hízottbikatartás támogatása jogcímekben. A gazdák számlájára április első hetében érkeznek meg az összegek.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az MVH folytatja a történelmi bázis alapú támogatásokkal kapcsolatos döntéshozatalokat, hogy megalapozza a minél teljesebb ügyfélkörnek szóló kifizetéseket a termeléstől elválasztott állatalapú támogatásokra vonatkozóan. Ennek megfelelően, április első felében további kifizetések indulnak, nemzeti tejtámogatás jogcímben várhatóan közel három milliárd forint összegben több mint kétezer ügyfél kaphatja meg a támogatását. A kedvezőtlen adottságú területeken nyújtandó anyajuhtartás kiegészítő támogatására is számíthatnak az érintett gazdálkodók április első felében.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?