Indul a nagy verseny: hamarosan kiderül, kik az ország legmenőbb láncfűrészesei

Indul a nagy verseny: hamarosan kiderül, kik az ország legmenőbb láncfűrészesei

agrarszektor.hu
Egy év kényszerű szünetet követően, 2021. augusztus 28-án, Bükkzsércen ismét megrendezik a STIHL Fakitermelő Versenyt. A Stihl Kft. 30 éves fennállását jubiláló eseményre a 2019-es országos döntő csapatai kaptak meghívást, valamint a regisztrációs időszakban jelentkezők is sorompóba állhatnak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az idén 30 éves fennállását ünneplő Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. immár húsz éve, 2001-ben szervezte országos bajnoksággá a fakitermelő versenyeket, amelyek versenyszámai a fakitermelés során végzett feladatok gyors, pontos és biztonságos végrehajtását modellezik - olvasható a közleményben. A Bükkzsérci Falunappal és a Regionális Vadásznappal egyszerre tartott jubileumi verseny két számból áll: a fakitermelés részfeladatait tartalmazó kombináltból és a motorfűrész-szerelésből. 

A különleges alkalomból szervezett eseményen a 2019-es országos döntő csapatai, valamint a most lezárult regisztrációs időszakban jelentkezettek vesznek részt, így összesen 32, egyenként négy főből álló csapat méri össze tudását, erejét 2021. augusztus 28-án, 10 órától a Miskolctól 30, Egertől pedig 25 kilométerre, a Bükki Nemzeti Park déli határán fekvő Bükkzsércen. A versenyen minden csapat kétszer hajtja végre az adott versenyszámot. A kombinált az erre a célra kialakított, 20 méter széles pályán, a szerelés pedig elkülönített helyen, szerelőasztalokon zajlik. Az eredményhirdetés várhatóan 16 órakor lesz. A részletes programmal kapcsolatos további információkitt olvashatók.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06