Nőként a mezőgazdaságban: így csinálja a Bács-Kiskun megyei vállalkozás vezetője

Nőként a mezőgazdaságban: így csinálja a Bács-Kiskun megyei vállalkozás vezetője

agrarszektor.hu
Több mint 30 éve működik a Bács-Kiskun megyei Újtelek településen az Agroszolg Trade Kft. A családi vállalkozás 500 hektár saját területen gazdálkodik, valamint a környékbeli őstermelőkkel, gazdaságokkal dolgozik együtt. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Zsűri különdíját Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója kapta.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Agroszolg Trade Kft. mindkét telephelye Újteleken található, a cég a család saját, 500 hektáros területén gazdálkodik, illetve a falu és a környező települések őstermelőivel, családi gazdaságaival dolgoznak együtt - mondta az Agrárszektornak Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója. Kiemelte, büszke arra, hogy már 31 éves a cég, 2021-ben 1,3 milliárd forintos árbevétellel rendelkeztek.

Sosem gondoltam volna, hogy a mezőgazdaságban fogok dolgozni, és eléggé meg kellett azért küzdenem, hogy a férfi kollégáim elfogadjanak, de szerintem ez nagyon jól sikerült. Én nagyon szeretem ezt csinálni, sosem tudni mit hoz a holnap, mi várható az évben, vagy a következőben, de mindig meg kell küzdeni valamivel, és új kihívások vannak, én pedig szeretem a kihívásokat.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Zsűri különdíját Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?