Lázár tárcája közzéteszi, kik nyertek a népszerű programban

agrarszektor.hu
Nyilvánosságra hozza a Miniszterelnökség azoknak a nevét, akik támogatásokat nyertek a Vidékfejlesztési Program forrásaiból finanszírozott agrár-környezetgazdálkodási (akg) programban. Túljelentkezés miatt csaknem minden második pályázatot elutasított a tárca.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter arra utasította Kis Miklós Zsoltot, a tárca államtitkárát, hogy hozzák nyilvánosságra az akg-programban nyertes termelők névsorát - ezt maga a miniszter jelentette be mai kormányinfós tájékoztatóján. A listát mindenki számára hozzáférhető módon, elektronikus úton teszik közzé. Nincs semmilyen takargatni valónk - szögezte le a miniszter.

Mint ismert, az irányító hatóságként működő Miniszterelnökség 159 milliárd forintos pályázatot írt ki az akg-programra a Vidékfejlesztési Programon belül. A jelentős túljelentkezés miatt azonban minden második kérelmezőt el kellett utasítania, ez pedig feszültséget váltott ki a nem nyertes gazdálkodók körében.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?