Jó hír érkezett: komoly segítséget kapnak a magyar mezőgazdaság szereplői

Jó hír érkezett: komoly segítséget kapnak a magyar mezőgazdaság szereplői

agrarszektor.hu
Megjelent az Agrárláz 2020, a Takarékbank elemzőinek kiadványa, amely nagy segítséget jelenthet a sorsdöntő évek előtt álló magyar mezőgazdaság szereplőinek. Az átfogó szakmai anyag hozzájárulhat ahhoz, hogy a termelők és a gazdák jobban ki tudják használni a kínálkozó lehetőségeket, és csökkenthessék a lehetséges kockázatokat. Emellett a könyvben szereplő hiteles információk szintetizálása és értékelése nagyobb kiszámíthatóságot és jövedelmezőbb gazdálkodást biztosít.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az európai uniós támogatások a következő pénzügyi ciklusban jelentős csökkenésnek indulhatnak. A fejlesztési, beruházási kényszert erősíti a munkaerőhiány, továbbá az egyre erősödő nemzetközi verseny is, amelyet súlyosbíthat, hogy az EU tovább könnyítheti az olcsó agrártermékek beáramlását az európai piacra. A Takarékbank Agrárláz 2020 kiadványának alapvető célja számot adni a 2019. évi piaci folyamatokról, bemutatni a legfontosabb trendeket és összefüggéseket, valamint ismertetni a 2020-ra vonatkozó elemzői várakozásokat. Mivel már az elmúlt évet és várhatóan az elkövetkezőket is alapvetően meghatározza majd a nagyobb bizonytalanság és az ebből fakadó piaci kilengések, kiemelten fontossá válik az alkalmazkodóképesség. Ehhez jelenthet támpontot a könyvben szereplő hiteles információk szintetizálása és értékelése, amely segítheti a lehetőségek jobb kihasználását és a kockázatok csökkentését, azaz nagyobb kiszámíthatóságot és jövedelmezőbb gazdálkodást biztosít.

Leskó Tamás, Hollósi Dávid, Bán Zoltán

A kiadványt a Takarékbank Agrár üzletág vezetői mutatták be a Portfolio Agrárium 2020 konferencián, Kecskeméten. Az eseményt megnyitó Nagy István agrárminiszter a kiadott könyvről elmondta, hogy óriási segítséget jelenthet a magyar gazdák számára.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?