Szántsunk vagy ne a hazai földeken? - Választ ad az Agrofuture Konferencia

Szántsunk vagy ne a hazai földeken? - Választ ad az Agrofuture Konferencia

agrarszektor.hu
Melyek a fenntartható talajgazdálkodás legfontosabb kritériumai, abba kell-e hagyni a szántást Magyarországon, illetve a talajkímélő szántóföldi agrotechnológiai megoldásokból hogyan profitálhatnak legjobban a termelők? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrofuture Konferenciának, amelyet május 23-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Első ízben rendezi meg idén a Portfolio Csoport az Agrofuture Konferenciát, amely tematikus módon az agrárgazdaságot érintő legfontosabb fenntarthatósági és innovációs témákkal tűzi napirendjére. A május 23-i rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia egyik kiemelt témája az lesz, hogyan gazdálkodhatnak eredményesen talajkímélő szántóföldi agrotechnológiai megoldásokkal a termelők. A szakértők kitérnek arra, melyek a regeneratív talajművelés legfontosabb jellemző és milyen fenntartható talajmeliorációs lehetőségek kínálkoznak a gazdálkodók számára. A konferencia választ igyekszik adni arra az egyre gyakrabban felmerülő kérdésre is, hogy abba kell-e hagyni a szántás a hazai szántóföldi gazdálkodásban?

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport az Agrofuture Konferencia előtt egy nappal, május 22-én rendezi meg Agrofood Konferenciáját, amely az élelmiszeripart érintő legaktuálisabb témákat tűzi napirendjére.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?