Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Jelentősen befolyásolja a sörök minőségét, mennyire hozzáértő a vendéglátóhely - írja közleményében a Dreher. A sör megfelelő szénsavassága, hőfoka, habjának mennyisége és állaga egyaránt fontos. Nem mindegy például, milyen alapossággal mosogatják el a poharakat, amelyekbe a sör kerül. A leghatékonyabb hatást a kézi mosogatással érhető el. A nem megfelelően mosogatott és tárolt pohár falán mikroszennyeződések maradhatnak, amelyek - a csapolást megelőző megfelelő hideg pohárzuhany nélkül - túlzott habzáshoz vezethetnek. Ha viszont a nem megfelelően képzett hab nélkül kapjuk meg a sörünket, akkor az hamarabb oxidálódik, és az ízhatások nem érvényesülnek kellőképen.
A közelmúltban egy felmérésből kiderült, hogy a résztvevők 6,6 százaléka egyáltalán nem figyel arra, ki és hogyan csapolja számára a sört. A fogyasztók majdnem fele (46,5 százalék) viszont úgy érezte, ha látja, hogy szakszerűen folyik a csapolás, rögtön tudja, hogy minőségi helyen jár.
A vendégek majdnem 40 százaléka szerint ha a sörözőben a részletekre is odafigyelnek a kiszolgálás során, az szintén arra utal, hogy megbízható helyen járnak. A sörök frissessége a vendégek 21,7 százaléka szerint, a nagy sörválaszték a 15,4 százaléka, az információnyújtás az egyes sörökről pedig 14,8 százalék szerint fontos.