Új helyszínre költözött, de meg lesz tartva a Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe

Új helyszínre költözött, de meg lesz tartva a Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe

agrarszektor.hu
Idén új helyszínre, a Balaton partjára költözik a Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe! Augusztus 19. és 22. között Balatonfüreden, a Tagore sétányon várja a gyerekeket Frutti és Veggi, az Európai Friss Kalandok program két népszerű kabalafigurája, írta meg közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara(NAK). Az érdeklődök mindennap 10 órától interaktív játékok és izgalmas programok segítségével pillanthatnak be Vegapolis világába, és ismerkedhetnek meg a zöldségek, gyümölcsök valódi erejével.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepén Frutti és Veggi szabadtéri játékokkal, zöldség-gyümölcs felismeréssel, kézműves foglalkozással, zöldség-gyümölcskóstolóval, valamint izgalmas játékapplikációval készül a gyermekek, illetve az egész család számára. A gyerkőcök színes, érdekes foglalkoztatófüzetben is színezhetnek, rajzolhatnak, megoldhatják a feladatokat, amelyek mind segítenek megismerni a zöldségek és a gyümölcsök varázslatos erejét, pozitív tulajdonságait, sőt még együtt is táncolhatnak Fruttival és Veggivel!

December 3-4-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is.

A Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe idén a pandémia helyzet miatt - a balatonfüredi esemény mellett - július végétől a digitális térben is zajlik, a program nagyköveteinek részvételével. Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakozó, Marton Adrienn gasztro-műsorvezető és Wolf András séf videóiban a szezonális zöldségek, gyümölcsök szupererejére derül fény, illetve új, egészséges receptek, hasznos gasztro-tippek láthatók. A videók elérhetők az Európai Friss Kalandok Facebook és Instagram oldalán, illetve ezen a honlapon.

Az Európai Friss Kalandok Program a NAK edukációs programja a zöldség- és gyümölcsfogyasztás népszerűsítésére. Az Európai Unió által támogatott program az Interfel francia szakmaközi szervezettel összefogásban valósul meg. A rendezvény minden hatósági előírást és ajánlást betartva kerül megrendezésre!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?