Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
A vákuumhűtés évtizedek óta létezik, de ez a technológia csak mára érte el azt a szintet, hogy széles körben elterjedjen, különösen a sütőipar területén. Mivel - kiemelten a sütőiparban - a gyártás és az értékesítés gyakran eltérő helyszíneken zajlik, fontos egyrészt a termelési mennyiségek optimalizálása, másrészt annak biztosítása, hogy a megfelelő mennyiségű és legjobb minőségű pékáruk adott időben mindig elérhetőek legyenek az értékesítési pontokon. A vákuumhűtés azonban nem csak hűtést jelent, hanem a sütési folyamat részét képezi, ezért a sütési folyamat idejét is lerövidíti ez a technika, továbbá javítja a késztermék minőségét is
A vákuumhűtési ismeretek bővítését szolgáló, "TANULJUNK EGYÜTT!"-programját a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága 2020. november 19-én, az IREKS-STAMAG Kft. komáromi vevőközpontjában rendezi meg. Az egynapos rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek a QualityVac alapú vákuumtechnika alapvető funkcióival, láthatják, hogyan javítható a termékek minősége ennek segítségével, és megismerhetik a használatával kapcsolatos legfontosabb tényezőket. A gyakorlatorientált eseményen a hagyományos leveles finomáruk, kelt-dúsított tésztafélék, különleges táplálkozási célokat szolgáló kenyérfélék, snack termékek kihűtését is bemutatják, és további szemléletformáló, hasznos ötleteket is kaphatnak az érdeklődők.
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link pedig itt érhető el. A programon maximum 18 fő vehet részt, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A jelentkezést követően a kamara munkatársai felveszik a kapcsolatot az érdeklődőkkel! További információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak, a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36-70- 490-5080-as telefonszámon.
Az igazgatóság az eseményt a hatályos jogszabályok szerinti járványügyi óvintézkedések betartásával rendezi meg. A járványügyi helyzet változása miatt szükséges további intézkedések - így a program esetleges törlésének - jogát az igazgatóság fenntartja.