Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Zsebbenyúlós lesz az idei év a magyarok számára, mind a baromfiból készült termékeket, mind a sertéshúsokat illetően komoly áremelkedések várhatóak 2022-ben. A Baromfi Termék Tanács (BTT) elnök-igazgatója szerint várhatóan három lépcsőben, összességében pedig 25-30%-kal emelkedhet idén a baromfitermékek ára - olvasható a HVG.hu oldalán.
- mondta Csorbai Attila, aki a jelenséget a megnövekedett takarmány- és rezsiköltségekkel magyarázta.
A Magyar Húsiparosok Szövetségének elnöke szerint a sertéshús is drágulni fog, mivel a sertéságazatban nőttek a takarmányárak. Éder Tamás elmondta, hogy a következő fél év, háromnegyed év, egy év során, ez a növekvő takarmányozás önköltsége szép lassan beépül majd az élősertés árába, és ez szép lassan meg fog jelenni a piacon, valószínűleg a fogyasztói árakban is. Éder Tamás korábban azt is elmondta, hogy az árak korrekciója már tavaly év végén megkezdődött, amint arról az Agrárszektor is beszámolt.