Ez fájni fog a vásárlóknak: az igazi húsdrágulás csak most jön a magyar boltokban
Elkerülhetetlen és szükséges is az árak további emelkedése.
Elkerülhetetlen és szükséges is az árak további emelkedése.
A költségek drasztikus emelkedése még nagyobb drágulást hoz magával.
Elkerülhetetlen az áremelkedés?
Ezt nem lehet megúszni.
Komoly gondot jelenthet a termelőknek a kialakult helyzet.
Bekövetkezett, amitől sokan tartottak.
Hogyan hathat az árstop az amúgy is nehéz helyzetben lévő sertéságazatra?
Mind a baromfitermékek, mind a sertéshús ára emelkedni fog idén.
A sertéshús népszerűsége töretlen.
Újabb országban bukkant fel a gyilkos kór.
Nagyon sok függ a következő évek beruházásaitól.
Nehéz helyzetbe hozta a takarmányárak emelkedése az állattartókat.
Elkerülhetetlen, hogy emelkedjen számos élelmiszer ára.
A koronavírus-járvány miatt nőtt az előrecsomagolt hústermékek iránti kereslet.
A változásnak az agrároktatásnál kellene kezdődnie.
Mutatjuk, mi nyomja mélyre az árakat.
Magyar élelmiszerekkel lesznek tele az áruházlánc polcai.
A SPAR nyitott az együttműködésre a hazai élelmiszer-előállítókkal.
Drasztikusan csökkent a húsok iránt kereslet az elmúlt egy hétben.
Bár többet vásároltak az emberek, nem nőtt számottevően a húsfogyasztás.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.