Váratlan döntést hozott a CBA: ezt jobb, ha minden vásárló tudja

Váratlan döntést hozott a CBA: ezt jobb, ha minden vásárló tudja

agrarszektor.hu
A Vörösvár Kft. által üzemeltetett CBA és PRÍMA üzletekben továbbra is megtartják a korábbi kormányzati kezdeményezést, miszerint jóval a piaci ár alatt, beszerzési árhoz közel tartják az alapvető élelmiszerek árait, támogatva ezzel a magyar családokat, háztartásokat.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A CBA és a PRÍMA üzleteiben továbbra is a piaci ár alatti szinten maradnak az alapvető élelmiszerek árai. Ezzel kapcsolatban Breier Péter a Vörösvár Kft. tulajdonosa úgy fogalmazott, hogy minőségben hajlandóak emelni, árakban nem. A szakember hozzátette, hogy az üzleteikben július 1-ét követően is több, mint 80 féle, kiváló minőségű, alapvető élelmiszer árát fogják árstopos szinten tartani, az elmúlt egy év gyakorlatához hasonlóan.

A Vörösvár Kft. közleményéből kiderült, hogy 25 üzletben, csak az elmúlt negyedév eladási számai alapján több, mint 300 ezer terméket vásároltak ezen az árszinten. Legnagyobb mennyiségben a csirkemell filé, tej és burgonya fogyott, amely 100%-ban Magyarországról származó termék. A vállalat kiemelten támogatja a hazai gazdaságokat, termelőket, feldolgozókat és nagykereskedőket. Közlésük szerint boltjaik továbbra is padlóáron kínálják a népszerű termékeken túl a kristálycukrot, sertéscombot, étolajat, tojást és beszerzési áron ajánlja a lisztet és a csirkefarhátat, mindeközben megtartva a 90% feletti hazai termékarányt. A hatósági árakat megtartva, a mennyiségi korlátozást viszont eltörölve kínálja az alapvető élelmiszerek vásárlását az összes PRÍMA és CBA üzletében a Vörösvár Kft. - olvasható a honlapjukon.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 29. 16:01