A világ legnagyobb gépszerelő cége Európát is behálózza

agrarszektor.hu
A Titan Machinery már a közvetlen szomszédainkban is rendelkezik telephelyekkel, ott van Romániában, Szerbiában, Ausztriában és Ukrajnában is. Új és használt CASE IH és a New Holland gépek forgalmazásával, felújításával és szervizelésével foglalkozik.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A világ legnagyobb kereskedő és szervizcége, a CNH Industrial kötelékében működő Titan Machinery Európában is megvetette a lábát. Az 1980-ban Észak-Dakotában alapított mezőgépkereskedő cég az egész észak-amerikai kontinenst behálózza, több mint 100 telephellyel rendelkezik, és ezzel talán a világ legnagyobb értékesítő- és szervízhálózatát alkotja. Európában eddig 20 telephelyet nyitottak, főleg Németországban, Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában. Mindegyik telephelyükön a Case IH és a New Holland képviseletét is ellátják, forgalmaznak használt gépeket, és elvégzik a különféle javításokat, felújításokat és szervizeléseket. Internetes piacterükön több mint 2500 különféle gépet talál az érdeklődő, kezdve a kombájnokkal és vágóasztalokkal a traktorokon át a talajművelés, a vetés és a permetezés gépeiig.


A hozzánk legközelebb eső Titan-telephelyek: Bécs, Nagyvárad, Temesvár és Újvidék. Európai központjukat 2013-ban építették ki Bécsben, nem véletlenül, hisz az ausztriai St. Valentinben működik az európai Case IH traktorgyár is. Sőt a Steyr és Case IH igazgatóságának élére is a Titan Machinerytől igazoltak új szakembert St. Valentinbe. A legnagyobb szervizzel és szolgáltatási struktúrával rendelkező törzstelephelyük a Drezda melletti Burkauban épült ki, ahol jelenleg 110 munkatársuk tevékenykedik. A legfontosabb ügyfeleik elsősorban a kelet-német 10.000-15.000 hektáros nagyüzemek, ahol nagyteljesítményű Case IH traktorokat és betakarítógépeket üzemeltetnek. Az idén mintegy 50 db Case IH Quadtrac nagytraktor felújítását végzik el a részükre. Összehasonlításként: az USA-ban évente 1000 db Quadtracot újítanak fel az amerikai farmerek megbízásából.

Forrás: Eilbot. A kép forrása: gettyimages.com

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?